Μπορούσε και νίκη ο Άρης!


Αν και στο πρώτο μέρος ήταν τυχερός, ο Αρης παρουσιάστηκε εξαιρετικός στην επανάληψη του φιλικού με την Κάλιαρι (1-1) και θα μπορούσε να έχει πάρει νίκη. Μοιραίος ο Τσέζαρεκ.
Με σύστημα 4-4-2 παρέταξε τον Αρη ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος είχε στο τέρμα τον...
Βελλίδη, στόπερ τον Κοτσώνη μαζί με τον Μίσελ, αριστερά στην άμυνα τον Αγτζίδη και δεξιά τον Νέτο. Αμυντικός χαφ ήταν ο Παπαστεριανός, δεξιά στον ρόμβο ο Πορτίγια, δεξιά ο Κατίδης και δεκάρι ο Τόχα, ενώ στην επίθεση οι Καστίγιο και Τσέζαρεκ. Οι Κίτρινοι μπήκαν καλά στο ματς και έχασαν στο 5' ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Κροάτη επιθετικό όμως το δεκάλεπτο και μετά το «Μπρούνο Νέσπολι» έγειρε με την Κάλιαρι να παίρνει τον έλεγχο και να κάνει πολλές φάσεις στα καρέ της ελληνικής ομάδας.
Στο 19' ήρθε το γκολ για τους Καλαβρέζους με τον κεντρικό αμυντικό Λορέντζο Αριάουντο να γράφει αμαρκάριστος με κεφαλιά το 1-0. Η άμυνα του Αρη είχε πολλά προβλήματα και κακή εικόνα και ο Βελλίδης, που μοιραία ήταν ο καλύτερος παίκτης, δεν σταμάτησε να φωνάζει στην άμυνά του. Στο 28' ο Νενέ έχασε τετ α τετ ενώ ο εξαιρετικά κινητικός και επικίνδυνος, Λαριβέι, δεν βρήκε στόχο στα σουτ και τις κεφαλιές που δοκίμασε, με το σκορ να παραμένει στα επίπεδα του 1-0 και με τους Κίτρινους να μην έχουν απειλήσει καθόλου.